Кой всъщност лъже и защо ли лъже така? Последният ваксиниран пациент,

...
Кой всъщност лъже и защо ли лъже така? Последният ваксиниран пациент,
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Ваксинираният пациент на Инфекциозна почина в ``Токуда`` |

" Кой в действителност лъже и за какво ли лъже по този начин? Последният имунизиран пациент, който беше лекуван в Инфекциозна болница, умря преди 3 дни в реанимацията на болница " Токуда ".

Това, в коментар по разногласието имала ли е Инфекциозна болница умрял, който е бил имунизиран против ковид, и лежали ли са ваксинирани против вируса в  болничното заведение.

По-рано през днешния ден bTV, в което тя твърди, че в Инфекциозна болница не е умирал имунизиран против ковид пациент. Тя споделя още, че сега в Коронавирус отделението има единствено един имунизиран и той е компаньон на пациент с тежка форма Коронавирус -19, който не е ваксиниран.

Проф. Червенякова направи коментара си, откакто в дискусия по bTV " за " и " срещу " коронавирус имунизациите доцентът разгласи, че сега в болничното заведение има един имунизиран пациент, както и че има умряли - в множествено число! - които са били ваксинирани против ковид. В поста си от през днешния ден той към този момент приказва единствено за един пациент и то умрял в друга болница:

" Проф. Червенякова доста добре знае, тъй като - за огромно страдание - индивидът, който и двамата познавахме, беше брачен партньор на нейна близка сътрудничка. Инфекциозна болница имаше реанимация, само че в този момент няма. Заслугата е значително и нейна. Ако професорката или някой желае сведения за други имунизирани лекувани в клиниката, да заповяда в нея. Друг имунизиран с две дози лежа повече от 20 дни на О2 и беше изписан при започване на седмицата ", написа инфекционистът.

OFFNews потърси коментар от проф. Червенякова и от лечебното заведение, където по думите на доцент Мангъров е умрял имунизираният пациент от Инфекциозна болница, само че досега няма отговор.

Официални данни за броя инфектирани и лекувани в болница измежду ваксинираните у нас няма. По думите на основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев 98% от признатите за лекуване заболели с ковид са неимунизирани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР